Potřebujete najít dárek pro svého partnera či partnerku, který bude kvalitní, na pohled velmi hezký a zajímavý, bude svého nositele skvěle charakterizovat a nebude rozhodně všední? Pak investujte do proslulých hodinek s obdivuhodnou historií, švýcarskou kvalitou a latinskoamerickou elegancí. Jedná se o hodinky Cuervo y Sobrinos, které jsou vzhledem i funkčností TOPem mezi hodinkami.

Luxusní hodinky Cuervo y Sobrinos

Nejeden článek o značce Cuervo y Sobrinos vám potvrdí, že se jedná o prestižní hodinky, které se pyšní kvalitou, originalitou, obrovskou a obdivuhodnou historií. Jsou uznávané po celém světě a uživatelé jsou s nimi maximálně spokojení.

Tradice značky sahá až do 140 let vzdálené historie, kdy se zrodila na slunné Kubě. V roce 1928 pak otevřela značka továrnu na hodinky v La Chaux de Fonds ve Švýcarsku, kde vyráběla své vlastní modely a zároveň byla jediným dovozcem významných švýcarských hodinkářských značek, např. Rolex, Omeqa, Patek Philippe, Juvenia a dalších na Kubu. Ve 40. letech 20. století se výborná pověst firmy přenesla a značka se stala jednou z nejznámějších i na americkém kontinentu.

Aktuálně vedení společnosti sídlí na jihu Švýcarska. Z hodinek stále, i po tolika letech, stále vyzařuje energie a mají původní luxusní klenotnické zaměření.

Kolekce nabízené Cuervo y Sobrinos

Vybírat můžete z mnoha kolekcí hodinek, např. Historiador v zajímavém vzhledu období zlatých let značky Cuervo y Sobrinos, Prominente, jejíž modely jsou designově zajímavé a výrazné s hranatým tvarem pouzdra.

Kolekce Lonsdale je elegantní a jednoduchá, přičemž platí, že v jednoduchosti je krása. Kolekce Robusto kombinuje eleganci i zajímavé prvky, které na první pohled zaujmou, Vuelo pak představuje současné hodinky inspirované leteckým stylem, které jsou okořeněny sportovními detaily, přesto mají elegantní vzhled.

Pokud hledáte sportovní hodinky s vodotěsností a unikátním designem, pak vás nadchne kolekce Buceador. Podívejte se sami, jak dokonalé hodinky značka Cuervo y Sobrinos nabízí a vyberte takové, které budou obdarovaného nejlépe charakterizovat, dotvoří jeho styl k dokonalosti.