Ne vždy si můžeme z platu pořídit vše, po čem toužíme, nebo to co zrovna nutně potřebujeme. Tehdy začínáme přemýšlet nad tím, jak si tyto věci pořídit. Nějaký čas se trápíme tím, zda si vzít nebo nevzít půjčku. Když už finanční obnos zajistíme, tak si ho alespoň vypůjčíme od společnosti, která nabízí slušné podmínky i možnosti jednotlivých splátek. Mezi jednu z nejlepších společností poskytujících půjčky patří na českém finančním trhu společnost Home Credit.

Základní informace o společnosti Home Credit

Společnost Home Credit a.s. patří mezi první českou nebankovní společnost, která se specializuje na spotřebitelské financování. Spotřebitelské financování poskytuje Home Credit svým klientům formou nákupu na splátky, úvěrových a kreditních karet, nebo půjček (hotovostních i bezhotovostních půjček). Home Credit je součástí mezinárodní skupiny Home Credit Group, která je členem skupiny PPF. Podílí se tak na přípravě právních předpisů souvisejících s nebankovními finančními produkty a s postavením společností poskytujících leasing, spotřebitelské úvěry, půjčky a splátkové prodeje.

V České republice vznikla společnost Home Credit v roce 1997. Z počátku nabízela společnost spotřebitelské financování především formou leasingu a splátkového prodeje. V roce 2000 uvádí společnost Home Credit na trh svůj nový produkt a to úvěrové karty. V roce 2002 začíná Home Credit poskytovat svým klientům i půjčky a hotovostní úvěry. V roce 2005 došlo k transformaci vlastnické struktury společnosti a ta se rozdělila na dvě nástupnické firmy Home Credit a.s. a HC Holding a. s.

Informace o Home Credit půjčce

Home Credit půjčka je nebankovní půjčka s velmi nízkými úroky a průhlednými poplatky. Poskytovaná je od 10. 000 Kč do 150. 000 Kč. Splatnost je možné stanovit si v rozmezí od jednoho do sedmi let. Splácení si tak můžete rozložit až na 84 pravidelných měsíčních splátek.

Bezproblémoví klienti mohou využívat i odložení splátek, jejich snížení či zvýšení. K vyřízení nepotřebujete žádného ručitele, ani nemusíte nic poskytnout do zástavy. Postačí Vám dva doklady totožnosti a stabilní příjem. Home Credit je solidním partnerem, který již více než 15 let poskytuje půjčky českým domácnostem.

Požadovaný produkt je Vám poskytnut za opravdu výhodných podmínek. Žádost si podáte z pohodlí Vašeho domova. Doba vyřízení se tímto krokem zrychlí. Stačí si jen zvolit výši finanční částky, o kterou máte zájem a vyplnit jednoduchý formulář. Během dne se Vám ozvou operátoři společnosti Home Credit a zpracují s Vámi následné dotazy.

Výhody

● pohodlí – vše vyřizujete z domu

● půjčka je bez omezení a ručitele – můžete jí použít na cokoliv

● půjčka má výhodný úrok

● je flexibilní

● má pojištění výdajů

● záruka spokojenosti