By: Nina Matthews

Smart půjčka je půjčka pro každého a na cokoliv. Pokud potřebujete půjčit od 5 000 do 50 000 Kč. Půjčka vám bude poskytnuta na dobu 8 – 13 měsíců, přičemž vám bude doručena až do domu.

Nebude potřeba zbytečného papírování a hledání důvodů, proč vám peníze nepůjčit, ale naopak se budou hledat důvody, jak vám půjčit snadno a rychle a bez zbytečností okolo.

Jak si o Smart půjčku zažádat?

Je to velmi jednoduché, stačí zavolat na linku 840 11 11 77 a vyplnit s bankéřem potřebný formulář, kontaktovat nás také můžete přes email a to na info@smartpujcka.cz.

Smart půjčka je půjčka, která je poskytována až do domu a to po celé ČR. Stačí jednou zavolat. Nic víc nebude potřeba. Snadná a rychlá půjčka vyřeší vaší dočasnou finanční situaci a to ať už potřebujete peníze na cokoliv.

Další možnost, jak získat Smart půjčku, je vyplnit online formulář a čekat na to, až vás do dvou dnů bude kontaktovat obchodní zástupce a pomůže vám půjčku získat. Většinou je doba, kdy se vám obchodní zástupce ozve, však kratší.

Pro koho je určena?

Smart půjčka je určena každému, komu se nechce obíhat bankéře a neustále nosit další a další potvrzení. Je vhodná pro každého, kdo potřebuje rychle hotovost a to bez zbytečného papírování a ověřování. Vhodná je jak pro zaměstnance, kteří mají stálý příjem ze svého zaměstnání, tak i pro důchodce, jež pobírají starobní důchod a dokonce i pro ženy, které jsou na mateřské dovolené.

Ten, kdo si chce půjčit zřídit musí být starší 18-ti let a musí být občanem České republiky. Při půjčce je nutné mít platný občanský průkaz a druhý doklad totožnosti.

Výhody Smart půjčky

Není nutné uvádět, na co peníze potřebujete a půjčit si můžete na cokoliv. Při řádném splacení je možné refinancování půjčky a další výhodou je osobní přístup k žadateli, při vyřizování žádosti o půjčku.