Nechcete už chodit pěšky? Potřebujete auto do práce? Chcete nového čtyřkolového člena do rodiny? Nemáte na auto peníze? Zkuste půjčky na auto.

V dnešní době má auto skoro každý, tak proč ne i vy? Půjčky na auto se dají pořídit už velice levně. Ale od koho si půjčit, aby to bylo nejvýhodnější?

mBank

mBank nabízí půjčku na auto až ve výši 500 000 korun. Splácet ji můžete až 84 měsíců. Jejich úroková sazba je 9,9 %, RPSN je 10,32 %. Měsíčně byste tedy za těchto podmínek platili 8 275 korun.

Tato instituce navíc nabízí předčasné splacení půjčky zdarma, vkládání mimořádných splátek zdarma, snížení měsíčních splátek, prodloužení splatnosti, změnu termínu splátek, nebo odložení splátek.

Equa bank

Tato instituce nabízí půjčku v maximální výši 600 000 korun na dobu 84 měsíců. Úroková sazba je 14,9 %, RPSN 11,46 %. Při takovéto půjčce byste tedy zaplatili 10 242 korun měsíčně.

Equa bank navíc nabízí poskytnutí a správu půjčky zdarma, zdarma vedení běžného účtu a možnost mimořádné splátky.

Cetelem

Cetelem nabízí půjčku na auto ve výši až 1 000 000 korun. Doba splácení je nejvíce 120 měsíců. Úrok, který Cetelem nabízí je 6,9 %.

Tato půjčka lze vyřídit jednoduše online. Navíc za splnění určitých podmínek vám vrátí až 1 splátku ročně. Jejich půjčky se také liší, pokud si půjčujete na nové, nebo na ojeté auto.

Nejlepší autopůjčka.cz

Tato půjčka vám umožňuje půjčit si částku ve výši 300 000 korun. Délka splácení je až 84 měsíců. Za měsíc byste tedy zaplatili 4 821 korun.

Navíc u vybraných partnerů dostanete slevu na auto až 50 000 korun. Akontace je již od 0%. Půjčka je poskytována na nové i na ojeté vozy.

U této půjčky je velice jednoduché její vyřizování. Stačí vyplnit žádost o půjčku online na jejich webu. Schválení vaší žádosti proběhne do 10 minut. Poté už si stačí jen vybrat váš vysněný vůz.

A kdo další vám půjčí na auto?

Tak například Air Bank, Zuno Bank, Sberbank, Komerční banka, Raiffeisenbank, nebo GE Money Bank. Stačí si vybrat tu nejlepší pro vás.

Jako každé půjčky jsou i půjčky na auto nevýhodné, i tady dost přeplatíte. Odměnou vám ale bude to, že již zítra můžete sedět ve svém vlastním nablýskaném autě.