Peníze můžete v dnešní době získat nejrůznějšími způsoby. Pakliže vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje bankovní sektor, jednoduše se obraťte na ten nebankovní. Jeho pestrost a dostupnost je opravdu značná.

Dokazují to odlišné produkty, mezi něž patří určitě Tesco půjčka bez doložení příjmů a Cofidis půjčka, jejichž krátké srovnání vám v následujících řádcích přinášíme. Začněme nejprve hlavními rozdíly a poté se budeme věnovat výhodám každého úvěru zvlášť.

Název půjčky Výše půjčky Doba splatnosti Velikost úroku
Tesco půjčka 20 000 Kč – 200 000 Kč 12 – 84 měsíců od 11,83 %
Cofidis půjčka 20 000 Kč – 500 000 Kč 12 – 90 měsíců od 5,9 %

V čem vyniká populární Tesco půjčka?

Ano, jak asi správně tušíte, má tento nebankovní úvěr mnohé společné s obchodními řetězci stejného jména. Tesco půjčka bez doložení příjmu je lákavá v tom, že nehradíte žádné zbytečné poplatky při žádosti o libovolně velkou peněžní sumu.

To se mimo jiné promítá také do předčasného splacení, které je v tomto směru naprosto zdarma. Bezpečná a transparentní půjčka ihned vás oprostí od jakéhokoliv ručitele a přinese spoustu doplňkových služeb navíc.

  • Blesková výplata na bankovní účet.
  • Získání ClubCard bodů.
  • Možnost vyplacení na poště.

To je nabídka, jíž se jenom stěží říká ne. Pakliže však potřebujete ještě více peněz, jak 200 000 Kč, padne volba na druhý námi porovnávaný produkt.

Cofidis půjčku si můžete vzít i s partnerem

I zde se při dostatečné bonitě oprostíte od nejrůznějších poplatků a hlavně nutnosti zastavovat svůj vlastní majetek. Jestliže jste solventní, nečeká vás žádné shánění ručitele či spolužadatele. I přesto se však tato možnost nabízí.

Je to partnerská Cofidis půjčka, jíž lze upotřebit v podstatě k čemukoliv. Bezúčelový charakter vám dává neomezené možnosti z hlediska profinancování. U někoho zvítězí modernizace bydlení, jiný peníze investujte do nákupu automobilu.

Každý z těchto úvěrů osloví odlišné typy žadatelů. V obou případech rozhodně nešlápnete vedle.